Translate

utorak, 15. siječnja 2013.

Magični vrt



Prije negoli napišem išta - ispričavam se zbog loših fotografija. Nemam studio za fotografiranje svojih radova, niti za to opremljen kutak. Zima je i sunce mi nije baš od nikakve koristi, jer je škrto i iza zatvorenih škura. Osvjetljenje u db i blic, jadna su pomoć, a photoshop je dao sve od sebe. Zato ćete mi morati vjerovati na riječ - ova nova mini kreacija puno je slađa uživo! :)
Iako baš i nisam namjeravala ponavljati ovaj tip čestitke, primila sam danas upit za jednu baš takvu i naravno da sam želju ispunila. Zovite me Oz.




Na mini Kartolinama mogu koristiti samo neke mini stvari, jer tako diktira raspoloživa površina, pa mi je zabavno tragati za odgovarajućim elementima i slagati ih. Ova mala vila tek je jeda od tri (meni osobno najdraža), koje su jedine ostale iz vilinske kolekcije od prošle godine. Znate kako kažu da svaka stvar ima svoga kupca za one predmete koji dugo čuče na policama? I ovdje je bio baš takav slučaj - znala sam da će ova vila imati neku posebnu ulogu!


Vidljivo je da sam zaljubljena u stickles, pogotovo ovaj zadnji koji sam nabavila - STAR DUST. To me tako vraća u djetinjstvo: voljela sam šljokice jednako kao i moja djevojčica danas! Sjećam se nekih naljepnica sa šljokicama i kako sam voljela prstima prelaziti preko njih. Sada jednostavno ne mogu zamisliti da na neka viliska krila ne stavim malo "viliskog praha". :)

Koristila sam:
- papir: apsolutno nigdje ne vidim naziv proizvođača na njemu, ali izgleda kao stranica otrgnuta iz stare, rukom oslikane knjige s pričama (nabavljeno nedavno u riječkom Lumos-u), Almanac - Libre (Prima marketing), Once Upon a Springtime (Graphic 45)
- traka iz osobne zalihe
- cvijeće: WOC
- ključić je iz The Ribbon Girl-a (rasprodan)
- Distress Ink Pads: MILLED LAVENDER, BRUSHED CORDUROY
- pečat: Stempelglede - Grunge heart
- embossing prah: TH WALNUT STAIN, Ranger GOLD


Sudjeluje na izazovima:

2 komentara:

  1. Very pretty card I love the flowers and the image and the ribbon. Thanks for joining us this week at Paper Pretties

    OdgovoriIzbriši
  2. Truly elegant!! I like the fairy imagine.
    Thank you to share with us on Deep Ocean Challenge.
    xoxoxo Eulalia

    OdgovoriIzbriši

Thanks for taking the time to scribble a little love... :)
Sanja Grdinić